Investiční konference FIRE už v úterý 10. září odpoví účastníkům, kam přesunout peníze ze spořicích účtů, jak si koupit zahraniční nemovitost, kdy si vzít investiční hypotéku nebo jak se vydat na cestu k finanční svobodě. Posledním oznámeným mimořádným vystupujícím je Jan Bednář.

Ve svých 17 letech odešel na Floridu a z posílání balíčků domů mu vyrostl úspěšný byznys – ShipMonk, jedna z největších logistických firem v USA. Sám Bednář před dvěma lety získal prestižní ocenění podnikatel roku od mezinárodní společnosti Ernst & Young (EY). Organizátoři soutěže ho v polovině listopadu 2022 zařadili do vítězné desítky byznysmenů napříč celými Spojenými státy. Loni byl v žebříčku časopisu Forbes veden jako nejmladší selfmade miliardář.

Bednář na konferenci FIRE promluví o tom, jak přemýšlí o byznysu, investicích a nakládání se svými prostředky. 

Pro velký zájem uvolňujeme do prodeje mimořádně 20 vstupenek. Konference se koná už 10. září ve WPP Campusu v pražských Holešovicích.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist